Pécsi Tudományegyetem

FELSŐOKTATÁSI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE

 

 

Edzőtermi bérlet - használat tagoknak

Nyomtatóbarát változatPDF változat

A Pécsi Tudományegyetem szakszervezete egy újabb kikapcsolódási lehetőséget biztosít tagjai számára. Fitnesz-bérleteket vásároltunk, melyek két különböző helyszínen használhatók fel. Az egyik a Munkácsy Mihály utca 33. szám alatt található F3 Fitness Center, a másik pedig Kertvárosban az Esztergályos János utca 23. szám alatt található Fitness World Edzőterem, ez a PETA Barkácsbolt helyén található.

 

Akik a két terem valamelyikében edzeni szeretnének, az ottani adminisztrációs lap kitöltésével térítésmentesen megtehetik ezt. Az edzőterembe való megérkezéskor mindenki jelezze, hogy a Pécsi Tudományegyetem Szakszervezetének napijegyével szeretne edzeni, majd a kezébe kapott adminisztrációs lapra rá kell írni az igénybevétel dátumát, az igénybevevő nevét és aláírását, valamint azt, hogy a PTE melyik szervezeti egységében dolgozik. A bérlet a nyitva tartási időn belül bármikor felhasználható. 

 

Mindenkinek kellemes kikapcsolódást kíván az FDSZ elnöksége: dr. Horváth Csaba elnök, Kosaras Attila elnökhelyettes, dr. Hausmann Péter gazdasági vezető.

 

rovat: 
You shall not pass!